Hartelijk welkom op de website Amelandgenieten, voor verhuur van onze bungalow Helma op Ameland.

Onze bungalow bied u rust, comfort, ruimte en ontspanning.

Helma is een mooie 6 persoons vakantiewoning en ligt op een ruime kavel op het bungalow park Roosdunen vlak bij het ballumerbos en de duinen. Doordat de bungalow aan het einde van een doodlopende weg ligt kunnnen de kinderen er vrij uit spelen en is er geen autoverkeeu. De ideale ligging maakt dat de bungalow zeer geliefd is bij haar gasten.

Vanuit de vakantiewoning loopt u zo het bos en de duinen in . Odnerweg naar het strand en de zee komt u mogelijk konijnen, koeien en zelf een hertje tegen. Heerlijk genieten van de natuurt. Er zijn in de buurt mooie wandelpaden uitgezet, maar u kunt ook op de fiets geniten van de vele fietspaden op het mooie eiland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *